Serre zonwering


 Tijdens warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Marbo  heeft hiervoor de oplossing. Marbo heeft diverse modellen serreschermen in de verkoop.  Uiteraard kan al onze serre zonwering perfect geplaatst worden op de diverse  modellen terrasoverkapping uit ons assortiment.

 

 Serre of veranda zonwering kan bovenop de serre, maar ook onder het serre dak worden  gemonteerd. Meestal wordt de zonwering boven het glas of polycarbonaat geplaatst. Dit valt  het minste op en is het meest effectief in het weren van de warmte.

 

 Ook luxe uitvoeringen met uitschuifbare armen en werking met gasdrukveren zijn mogelijk. 

 De Targa-Plus van Stobag is een serrezonwering werkend op gasveren waarmee een grote

 doekspanning wordt verkregen. Indien gewenst kan deze worden uitgevoerd met uitschuivende  armen die tot 140 cm over kunnen steken.

 Door het gebruik van gasdrukveren is het ook mogelijk om zonwering van onder naar boven te  laten sluiten.     Voor meer info kijk bij Stobag.

 

 Een aantrekkelijk scherm wat betreft prijs, vorm en kwaliteit is de Helsinki van Verano. Een  voordeel van dit scherm is de lage plaatsing, waardoor de lichtkier tot een minimum beperkt  blijft. Voor meer info kijk bij Verano onder veranda zonwering.

 

 Een andere mogelijkheid is het vouwgordijn Talin van Verano. Dit is een handmatig bediend v  vouwgordijn dat aahn de onderzijde wordt gemonteerd.

 

 Verder kunnen wij van diverse fabrikanten de modellen aanbieden. Hierdoor is voor iedere  situatie de juiste zonwering te vinden.

 

 Doekkleuren kunt u kiezen uit zonnescherm- of soltis screendoek.

 

 

 

 

 Voor modellen en informatie ga naar:

 

 

 

 

of neem contact met ons op.

 

 Verano   

 Stobag