Standaard en rits screens

 

Een screen is een onopvallende zonwering die met een standaard screen doek ongeveer 70 % van de zon instraling tegenhoud.  Met een dichter geweven of verduisterend doek kan dit oplopen tot 100%.

 

Screens zijn altijd wind bestendig, waarbij de rits screens de grootste wind belasting aankunnen.

 

Screen doek is  veelal van gecoat glasvezel gemaakt, waardoor het duurzaam en  makkelijk  schoon te maken is.

 

Het voordeel van een screen is dat het goed zonwerend is maar tegelijk het zicht van binnenuit niet volledig blokkeerd.

 

Het aluminium en de doeken zijn in vele kleuren mogelijk. Uiteraard kan een screen zowel handmatig, maar ook met motor worden bediend en aangestuurdt door een zon/wind automaat.

 

 

 

               Standaard screen

            Rits / Zip screen

 Enorm effectief

Screens van Marbo zonwering bedekken uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt screens tot één van de meest doeltreffende zonweringen.

 

Enorm effectief

 

 Screens: strak en modern

 Screens geven uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit  komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Door weer en wind

Screens: strak en modern

 Door weer en wind

Screens van Marbo zonwering geven u privacy; het is niet mogelijk bij u naar  binnen te kijken. Door de speciale stof is het voor u wel mogelijk  vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: screens  zijn zeer stabiel, windvast en nemen geen ruimte in.

                         Meer info â‡’

                         Meer info â‡’